Pleje af grønne områder Ringsted og resten af Sjælland

Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse varetager pleje af grønne områder for private kunder, bolig- og grundejerforeninger, virksomheder, offentlige instanser m.m.

Vi kører ud på hele Sjælland og udfører pleje af grønne områder, primært almen ejendomsservice, græsslåning, beskæring af træer og snerydning. Har du en anden form for haveservice, du ønsker, vi skal løse for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører de opgaver, du ikke har tid til

Uanset om du er privatperson, vicevært i en boligforening eller ansvarlig for området i en kommune eller privat virksomhed, kan det være svært at få tid til alle arbejdsopgaver.

Ofte bliver udenomsarealerne nedprioriteret, fordi papirarbejde, de indendørs omgivelser og andre vigtige arbejdsopgaver prioriteres højere. Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse klarer de udendørs opgaver, som du ikke har tid til, herunder pleje af grønne områder i Ringsted og omegn.

Skal du sidde på bænken herunder og nyde livet mens vi laver det hårde arbejde?

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse tager vi os af brolægning, træfældning, flisebelægning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder. Vi klarer alle opgaver, der har med haver og grønne arealer at gøre. Både når det gælder vedlige holdelse, nyanlæg og omlægning.

Kontakt os allerede i dag

Brug for hjælp?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Grøn vedligeholdelse - året rundt

Overlad trygt den grønne vedligeholdelse til Mapaw. Vi sørger for at passe dine grønne arealer hele året rundt, bl.a. beskæring af træer og buske og græsslåning. Du skal derfor aldrig skænke de udendørs arealer en tanke, når du vælger os til at udføre vedligeholdelse af grønne områder for dig. Alt, du skal gøre, er at nyde synet af de flotte omgivelser.

Om vinteren sørger vi for rydning af sne og saltning af fortove, gangstier, parkeringspladser med mere. Dermed er der altid ryddet for sne på arealerne, så folk kan komme frem og ikke kommer til skade.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejdsopgaver og priser? Eller har du spørgsmål om ejendomsservice, græsslåning eller andre former for vedligehold af grønne områder? Så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 70 20 33 88 eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Anlægsgartnerfirmaet MAPAW

Vi holder til i Ringsted, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

Kontakt os på 70 20 33 88 eller post@mapaw.dk og få en uforpligtende snak om din anlægsopgave.