Brug for en brolægger Ringsted? Få brolægning i Ringsted og på hele Sjælland

Skal du have lavet en betontrappe, en støttemur eller en helt ny indkørsel?

Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse udfører belægning og brolægningsopgaver for private, firmaer, grundejerforeninger og offentlige instanser.

Opgaverne kan variere meget alt efter ønsker og behov. Der kan for eksempel være tale om lægning af fliser, udførelse af støttemure, flisebelægning og belægning af nye og gamle indkørsler. Vi har mange års erfaring i alle former for brolægningsopgaver.

Vi har stor erfaring i at vejlede vores kunder gennem hele processen, så du får det bedst tænkelige resultat i lige netop din situation.

Alle opgaver udføres med sans for æstetik og godt håndværk - og naturligvis til konkurrencedygtige priser midt i markedet, når du booker os som brolægger i Ringsted, Køge eller Næstved.

Høj kvalitet og stor erfaring

Hvad er værre, end at terrassebordet står og vipper, fordi underlaget er sunket og terrassen er blevet ujævn, fordi brolægningen er sjusket udført? Intet, hvis du spørger os!

Hvad enten du skal have lavet belægning af din indkørsel eller terrasse, er det vigtigt, at brolægningen laves korrekt. Laves belægningen ikke korrekt, er det generende og grimt at se på og det vil være et irritationselement i mange år fremover.

Derfor har vi kun de bedste brolæggere ansat. Vælger du at bruge en brolægger fra Mapaw Anlæg og Vedligeholdelse, er du derfor garanteret, at arbejdet udføres grundigt og korrekt.

Få 2-5 års garanti

Vi har mange års erfaring som brolæggere, og vi er stolte af vores ekspertise. Faktisk så stolte at vi giver garanti på helt op til fem år, på det stykke arbejde vi udfører (fem år er betinget af en AB92). Denne garanti sikrer dig et godt resultat mange år frem.

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse tager vi os af brolægning, træfældning, flisebelægning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder. Vi klarer alle opgaver, der har med haver og grønne arealer at gøre. Både når det gælder vedlige holdelse, nyanlæg og omlægning.

Kontakt os allerede i dag

Brug for hjælp?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Stil og materialer

Muligheder er mange, når det kommer til brolægning. Der findes et væld af materialer, sten og fliser.

Skal du bruge granit, natursten eller fliser i beton eller Sandstone? Vi hjælper dig gerne med professionel rådgivning i forhold til at træffe det rigtige valg.

Hvad der er det rigtige til dit projekt, aftaler vi i samråd med dig, så du får det bedst mulige resultat. Vi tager naturligvis både højde for formålet med belægningen og kvalitet, holdbarhed, udseende og pris.

Brolægger Ringsted, Køge og Næstved

Har du et andet projekt, der kræver belægning, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et tilbud på brolægning i Ringsted

Mangler du en brolægger i Ringsted, Næstved eller Køge? Få et uforpligtende tilbud på din opgave ved at ringe til os på telefon 70 20 33 88 eller ved at anvende kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en god pris.

Vi holder til i Ringsted, men udfører også brolægning i Køge, Roskilde, Hvidovre og Næstved.

Anlægsgartnerfirmaet MAPAW

Vi holder til i Ringsted, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

Kontakt os på 70 20 33 88 eller post@mapaw.dk og få en uforpligtende snak om din anlægsopgave.