Kloakarbejde, dræn og faskine

Kloakarbejde

Har du brug for kloakarbejde? Skal du have lavet nye regnvandsledninger, fordi de gamle er defekte eller skal de laves om så de kan tage de store regnmængder vi får.

Muligvis står du og skal have lavet kloakarbejde på dit nye hus eller skal din eksisterende repareres, så kontakt Mapaw for et uforpligtende tilbud, sammen kan vi finde den rigtige løsning og vi levere altid et professionelt stykke kloakarbejde.

Dræn og acodræn

Hvis du har vand i kælderen er det her du skal have lagt omfangsdræn eller hvis din grund er meget fugtig omkring huset.

Acodræn bruges til at tage overfladevand fra belægninger og bruges typisk hvis du ikke kan opnå det optimale fald.

Faskine

Faskine bruges til regnvand hvis du ikke har mulighed for at tilslutte nedløbet til kloakken. Du skal dog være opmærksom på reglerne omkring faskiner.

Det er ikke alle kommuner du må lave faskiner i. Hvis du er i tvivl så kontakt din kommune og forhør dig omkring reglerne.

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse tager vi os af brolægning, træfældning, flisebelægning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder. Vi klarer alle opgaver, der har med haver og grønne arealer at gøre. Både når det gælder vedlige holdelse, nyanlæg og omlægning.

Kontakt os allerede i dag

Brug for hjælp?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer