Vi har leveret kvalitetsarbejde siden 2007

Mapaw er en lille og veldrevet virksomhed med øje for kvalitet og god service til både private og erhverv. Vores dygtige medarbejdere sørger for klar kommunikation og korrekt og veludført arbejde, som overholder reglementerne.

Vi udfører både små og store opgaver inden for anlæg, hvad enten det drejer sig om omlægning eller nyanlæg af den private have, eller parkanlæg med et altid flot og tilfredsstillende resultat. Mapaw skræddersyer unikke løsninger til gavn for det enkelte projekt og inden for de økonomiske rammer.

Der kan være mange beslutninger, der skal tages, når det drejer sig om at få anlagt en ny have eller et parkanlæg. Uanset hvor langt du er med dit projekt, kan Mapaw være behjælpelig med det videre forløb. Mapaw deltager aktivt i beslutningsprocesserne både som rådgiver og konsulent, for at vi sammen kan finde den løsning, som passer bedst til dit projekt.

Få et specificeret tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os om belægningsopgaver, brolægning, belægninger, klinker, støttemur, blomsterkummer, træterrasser, hegn, nyanlæg og haver.

Vi har flere forskellige priser på belægningssten her på vores hjemmeside, men ønsker du et tilbud på en opgave, kan du skrive en mail til os med en kort beskrivelse af din opgave, eller du kan kontakte os på telefonen. Vi laver gerne et konkret og specificeret tilbud, så prisen matcher dit budget.

Vi arbejder på at blive CSR certificeret og forventer at blive godkendt i 2020

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse tager vi os af brolægning, træfældning, flisebelægning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder. Vi klarer alle opgaver, der har med haver og grønne arealer at gøre. Både når det gælder vedlige holdelse, nyanlæg og omlægning.

Kontakt os allerede i dag

Brug for hjælp?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af udendørsområder er vigtig både for private, firmaer, grundejerforeninger osv. Det kan dreje sig om både små eller store arealer. Uanset om det er en privat have, et firma, et boligkompleks eller andet, har et velplejet udeområde stor betydning.

Men det kræver både tid, kræfter og erfaring at vedligeholde disse områder, hvad enten opgaverne er specielle eller mange.

Mapaw tilbyder at varetage den udendørs pasning og pleje, professionelt og effektivt. Der vil blive tilknyttet et fast personale til opgaven, så der opnås kendskab til opgaven og genkendelighed i nærmiljøet. Derved opnås tillid til at opgaven altid løftes på den mest professionelle måde.

Vi udfører

  • Grønt og vedligeholdelse
  • Græsplæner
  • Gødsning
  • Gødsningsplaner
  • Rådgivning
  • Vedligeldelse af grønne arealer
  • Træfældning og beskæring
  • Skadeservice
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Hækklipning

Anlægsgartnerfirmaet MAPAW

Vi holder til i Ringsted, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

Kontakt os på 70 20 33 88 eller post@mapaw.dk og få en uforpligtende snak om din anlægsopgave.