Referencer

Alletiders service og flot resultat

Jeg har fået lavet rørarbejde, anlagt terrasse og ordnet/plantet bede af mapaw, og jeg er overordentligt tilfreds med deres arbejde. De leverer et flot resultat og er flinke og hjælpsomme og jeg vil uden at tøve anbefale dem til andre.

Kim Rasmussen

Dygtigt team, god kvalitet og tilbud, der ikke vokser, når der faktureres!

Vi valgte MAPAW til en større entreprise med grønt og gråt. Martin og Paw er ihærdige og bringer god erfaring med sig, hvilket betød vi fik en meget bedre helhedsløsning end havearkitekten havde foreslået. Det oprindelige tilbud holdt 100% og der var ingen “overraskelser” undervejs. Tiden skred lidt undervejs, men det var nok mest vejrets skyld. …og så er de hyggelige at snakke med og behandler deres folk godt!

Martin Stenfeldt

Godt arbejde udført til tiden til rimelig pris

Vi har fået udført arbejde ( have, gårdsplads og støttevægge) af mapaw og kan varmt anbefale dem. De har gjort et flot stykke arbejde til en fornuftig pris. De har udført arbejdet til aftalt tid og har været utrolig hjælpsomme under byggeprocessen Vil helt sikkert bruge dem igen hvis jeg skal have udført anlægsarbejde.

Magnus Kastrup Olsen

Fantastisk fint arbejde

Fik lavet ny støttemur og nye trapper til hoveddør og værksted, hurtigt og fint arbejde , og fin og høflig omgangstone. Et firma jeg varmt kan anbefale andre at benytte sig af.

Finn Jensen

Det bliver ikke bedre!

Overskriften taler for sig selv, men alligevel. Martin og Paw har anlagt en ny støttemur og udført en del havearbejde hos os. ALLE aftaler er overholdt til punkt og prikke. Omgangstonen er behagelig og høflig, og ingen spørgsmål er for dumme. Jeg vil VARMT anbefale MAPAW til alle andre – tak for et behagelig godt samarbejde.

Dorthe Rosenville

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse tager vi os af brolægning, træfældning, flisebelægning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder. Vi klarer alle opgaver, der har med haver og grønne arealer at gøre. Både når det gælder vedlige holdelse, nyanlæg og omlægning.

Kontakt os allerede i dag

Brug for hjælp?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Super firma – flot arbejde – fornuftig pris

De er utrolig hjælpsomme, udfører et godt stykke arbejde, kommer til tiden og ikke mindst – rydder op. Min have var pænere da de gik, end da de kom. Hvis/når jeg skal have udført mere anlægsarbejde – bliver det helt sikkert MaPaw igen. Kan stærkt anbefale MaPaw til andre.

Sanni Lykke Hansen

Fantastisk stykke arbejde

Virkeligt professionelt udført. Vil absolut anbefale Mapaw til familie og venner.

Birgitte Strate Nielsen

Ny støttemur og hæk i et hug

Vi har fået lavet en flot og holdbar støttemur og da hækken var i meget dårlig vækst, skiftede MaPaw også jorden og plantede ny hæk – det er blevet så flot og godt. Tak for hjælpen og et flot stykke arbejde. Nu glæder vi os til at se hækken springe ud til foråret.

Charlotte Dickow

Havearbejde – flot udført

Vi skulle have flyttet et grantræ da den stod uhensigtsmæssigt. Dette klarede firmaet til UG. Da stormen så rasede væltede træet desværre men det var da ikke et problem – det klarede firmaet da også fint. Så thumbs up og de vil helt klart blive benyttet igen.

Jens Michael Hansen

Flot totalløsning

Lige fra første kontakt til MAPAW følte vi med det samme, at vi var i trygge hænder. Under vores første møde havde vi en rigtig god snak om opgavens udformning, hvor vi skulle lave en totalløsning med både anlæg af have og belægning. MAPAW var god til at lytte til os og kom så med sine professionelle vejledninger, som endte ud i en rigtig god løsning. Igennem hele processen fra start til slut, havde MAPAW altid tid og vendte hurtigt tilbage med svar på vores spørgsmål. Vi er meget tilfredse med vores valg af MAPAW og giver hermed vores varmeste anbefaling. Næste gang vi har brug for en anlægsgartner, vil vi helt sikkert kontakte MAPAW igen.

Heidi Fossum

Anlægsarbejde

Vi har netop bygget nyt hus og i den forbindelse skulle vi have anlagt have og fliser. Vi valgte MaPaw og det har vi så ganske bestemt ikke fortrudt. De har udført et utroligt flot stykke arbejde og det er dejlige mennesker.

Marianne Pedersen

Anlægsgartnerfirmaet MAPAW

Vi holder til i Ringsted, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

Kontakt os på 70 20 33 88 eller post@mapaw.dk og få en uforpligtende snak om din anlægsopgave.