Vores garanti

Detaljen

Detaljen er vigtig for Mapaw, for den er den der gør forskellen. Med et kompetent mandskab, er du altid sikret et resultat som er perfekt helt ned i detaljerne. Mapaw nyder den belønning, der ligger i at udføre et godt stykke arbejde og med motiverede medarbejdere der går op i deres arbejde og vægter kvalitet højt, er du sikret et altid flot arbejde.

Garanti

Mapaw kan altid stå inde for det udførte arbejde, og yder derfor optil 5 års garanti. Herunder, 2 år for mindre arealer, 3 år for mellem, og 5 år for store. Vælger du Mapaw er du sikret et resultat der holder i mange år fremover.

Til tiden

Hos Mapaw er det vigtigt vi holder hvad vi lover, og altid udfører kvalitets arbejde efter den aftalte tidsplan. Vi besidder kompetancen til at give en præcis vurdering af hvert enkelt projekt, som gør at muligt at ligge en nøjagtig tidsplan der holder hvad den lover, uden at gå på kompromi med kvaliteten. Dette giver vores kunder en tryghed i vores arbejde, og at vi tager hvert enkelt projekt alvorligt.

Mandskabet

Mapaw har opbygget en sikker ekspertice, igennem ikke alene erfaring og rutine, men også igennem et dygtigt mandskab, der løbende holder sig ajour med den seneste udvikling og nytænkning idenfor anlæg. Med over 10 års erfaring er Mapaw godt rustet til at udfører arbejde af høj kvalitet. Derfor ved du at det altid er de bedste resurcer, der arbejder for dig.Vi ansætter personale efter behov så vi kan følge med vores opgaver.

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse tager vi os af brolægning, træfældning, flisebelægning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder. Vi klarer alle opgaver, der har med haver og grønne arealer at gøre. Både når det gælder vedlige holdelse, nyanlæg og omlægning.

Kontakt os allerede i dag

Brug for hjælp?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer