Snerydning Ringsted, Køge og omegn

Slip for besværet med at skovle sne på din matrikel - lad Mapaw stå for fjernelse af sne og saltning. Vi rykker ud til snerydning i Ringsted og Køge.

Det kan være en dyr fornøjelse i form af erstatningskrav, hvis en forbipasserende kommer til skade på dine arealer. Kom ulykken i forkøbet med professionel glatførebekæmpelse.

Love og regler om fjernelse af sne

Politivedtægten kræver, at der foretages rydning af fortov og andre offentligt tilgængelige steder på matriklen.

Hvis der ikke er ryddet sne og saltet på dit fortov, og en person falder og kommer til skade, kan den pågældende person efterfølgende sagsøge dig eller din grundejerforening.

Veje og stier skal være ryddet inden klokken 7 på hverdage og klokken 8 på søn- og helligdage.

Hos Mapaw Anlæg & Vedligeholdelse tager vi os af brolægning, træfældning, flisebelægning, anlæg af have, opsætning af hegn og pleje af grønne områder. Vi klarer alle opgaver, der har med haver og grønne arealer at gøre. Både når det gælder vedlige holdelse, nyanlæg og omlægning.

Kontakt os allerede i dag

Brug for hjælp?

Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Professionel snerydning og glatførebekæmpelse

Anlægsgartnerfirmaet Mapaw overholder de gældende love og regler for at sikre, at hverken du, din familie eller nogen andre falder på grund af manglende fjernelse af sne og saltning på din matrikel.

I vintersæsonen holder vi os løbende orienteret på DMI´s hjemmeside omkring vind og vejrsituationen, og vi har altid en medarbejder på standby til natarbejde med snerydning på Sjælland.

Undtagelser: Der ryddes dog ikke i en igangværende snestorm, som DMI har varslet. Vi påbegynder dog rydningen igen, så snart den er afblæst. Det skyldes, at fjernelse af sne under snestorm er forgæves, da der hurtigt ligger 10-30 cm sne efterfølgende.

Få et uforpligtende tilbud på snerydning Ringsted og Køge

Vi giver gerne tilbud på rydningen af jeres arealer. Ring på 70 20 33 88 og lad os komme ud og gennemgå jeres veje og stier, så vi kan give jer en god pris - vi kører ud overalt i Ringsted og Køge og foretager glatførebekæmpelse. For din sikkerheds skyld - og dine naboers.

Anlægsgartnerfirmaet MAPAW

Vi holder til i Ringsted, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

Kontakt os på 70 20 33 88 eller post@mapaw.dk og få en uforpligtende snak om din anlægsopgave.